Kläder

Sitter och kollar olika klädsidor vill så gärna åka och handla hittar jätte mycke fint.  Vill till ikea me måste ha nya glas har slagit sönder nästan alla små tror de finns 3 kvar.  Hänt annars idag? Vi gick me syrran ner till ed vid 10. Fika va i lite affärer och så. Måste komma på ngt och köpa till mamma me tills på söndag men vet inte vad ngn som har ngt förslag?? Nu ligger Ella och sover och jag har mat i ugnen och sen blir de jobb.
Händer nog inte mycke mer idag.
Ha en fortsatt trevlig dag..


Dom här ska Ella h så söta:)

Ledig

Ledig idag de så skönt e så trött på jobbet. Ngn som vet ngt jobb till mej?=) Har rensat Ellas garderob idag Usch måste verkligen åka och handla kläder nästan allt e ju för litet och de mesta som finns kvar e nästan på gränsen så jävla tråkigt och dyrt. Så nästa vecka får de bli en tur till Torp tror jag :) Jag och Ella gick till ed förut och fika med syster och Eva :) Å nu ligger dockan och sover sitter och funderar på va jag ska göra för mat har ingen lust och laga mat får kanske bli en pizza :) 


Ella hos mamma häromdagen
        





Söndag.

Har vart jobb hela denna veckan men ledig hela helgen verkligen skönt:) Men dom kan ju inte låta mig va ens när ja e ledig blir så irriterad de kan väl fan vänta tills på måndag då ringde hon igår och fråga om ujag vill va ledig fredag lördag på min lediga helgen men NEJ de vill jag inte alla andra e ju fan lediga lörda söndag. Åå stör mej vill ha ett nytt jobb.... Dagen igår va helt okej iaf Jag och Molly gick runt sjön på morgonen sen gick jag och sola brännde men på ryggen och i ansiktet. Sen byta jag lite gardíner. Sen kom Malin och vi for bort och åt mat på tjuren Jeanette och Ella va ju me oxå:) Sen drog jag och Ella upp till syster. Melwin och Ella e som syskon slåss ena stunder 2 sek efter e dom vänner :) Sn gick vi hit en sväng allihop och Melle och Ella bada i lervattenpölen :) Skitungar :):) Ne nu vill Ella ha mat. Ha en trvlig dag


Så fin mitt lilla hjärta♥


Sötnosar :)


Vilken dag.

Hade ställt klockan på 5 i morse men kom mej inte upp förrän halv sex Fan va jag va trött inte van och gå upp så tidigt. Börja jobbet halv 8 eller vi skulle ha personal möte. HELT menlöst. Och sen jobba till 4 iväg och hämta Ella som va sur och grinig hem och äta iväg på kalas Puh nu e jag trött. Moa fyller ju på Söndag igentligen men ska ju på konfirmation då så vi fick ha kalas för henne idag. syrran hade bakat skit fin tårta me hello kitty en sån SKA Ella ha när hon fyller år:) Ska lägga upp bilder på den under helgen. Efter jag kom hem har jag diskat dammsugat skurat tvättat plockat plockat och plockat Ella drur ut och jag plockar in tänkte ju de kunnde va fint en liten stund iaf men inte :) Ska till åmål i morgon tänkte jag skulle hitta några ballerina skor ngn som vet ngt bra ställe?? Nä nu ska jag vattna blommorna hänga tvätt sen slänga mej i soffan :)
Ha en trevlig kväll/natt :)





Måndag

Och jag har ont i halsen lr e mer svullen tror jag har vart de i 3 dagar nu undrar va detta e för ngt ska jag bli sjuk igen? har inte hunnit bli helt frisk sen sist ens. Fy de e inte lätt. E iaf ledig 4 dagar nu 3 kvar :) SKÖNT Igår gjorde vi inte värst mycke malin och sara va här, syrran och Melina kom en sväng. och jag va hos malin en stund på kvällen annars hände de inte mycke mer. Vet inte va vi ska hitta på idag måste iaf ner till affären och köpa blöjor så då kommer vi ju ut på en liten promenad iaf:) Ne nu får jag väl städa upp allt ella har dragit ut hon har vart i garderoben i hallen usch min värsta för jag slänger bara in grejerna där så har hon vart uppe på bänken och hällt ut kaffe sump. Så de e bara och sätta igång och städa.

Lördag

och jag ska jobba. Usch har ingen lust. Men men de e pengar får tänka så:) Min lediga dag igår bestod av att vi gick och hälsa på Syrran och dom sen hem laga lite mat och så sen va vi ute på promenad. Å just de Ella fick sin älskade hello kitty skottkärra av pappa:) Va på leksaksaffären häromdagen och hon skrek och grina när hon inte fick ta me den hem och hon kör runt me den hela tiden så den kommer nog va värd varenda krona :) Ne nu får jag gå och fixa mej för jobbet så jag e klar i tid.
Ha en bra dag

Skit väder.

Regn idag igen så jäkla trögt e ju ledig hela dagen me så jag hade hoppats på sol men inte. Sitter och funderar på va man ska hitta på idag förts och främst diska tvätta dammsuga och sånna tråk grejer. Å min lilla dock har kommit på hur man klättrar upp på köksbordet idag har val lyft ner henne 15 ggr. Ungar :) Ella går och tjatar om Melwin får se om vi går ioch hälsar på dom sen.
Ne nu får jag sätta igång så jag blir klar ngn gång.
Ha en bra dag ♥

BusMonster :)


Ny design

Har jag fått på min blogg nu:) Kan ju säga att jag e skit nöjd tack så mycke för hjälpen Carmitha :) Blev skit bra.
Har hänt annars då? Hmmm Jobbat. Va ledig igår då cykla jag och Ella ut till mamma. Ella satt och killa mej på ryggen me sin iskalla händer:) Syrran plus kids va här en sväng hände la inte så mycke annars. E ledig i morgon Gott Gott=)
Ne nu får jag ge mig. Hej svej

Fy fan

livet e inte lätt

RSS 2.0