Måndag

Och Ella e sjuk snorig och hostig så jag fick va hemma från jobbet trodde jag men då ringde dom och fråga om jag kunnde jobba kvällen kunnde ju inte säga nej förlorar så mycke på och va hemma men e så jävla trött på och jobba kväll hela tiden jobbar kväll varje dag fram till torsdag ledig fredag jobbar kväll lörda och sönda Åååååå de suger. Har lite ont i halsen jag me hoppas de försinner hatar och va sjuk. I lördas va vi iaf nere på marknaden köpte sockar endas till mej själv Ella fick en balong leksak och en hello kitty handduk:) Hon åkte karuslle hon skratta så hon tjöt :) Va hos Petra och Jonas på kvällen trevligt. Ledig igår gjorde inte ett skit låg på soffan och tyckte synd om mig själv som hade svin ont i magen. Jävla pizza ska inte äta de på väldigt länge BLÄ...








Fredag

Fredag idag och jag jobbar kvällen som vanligt. De suger. Igår ringde Ellas dagmamma mej när jag jobba Ella hade spytt så jag fick gå från jobbet.  Men hon har inte spytt lr ngt någon mer gång så de va nog för att hon gunga hoppas jag. Fick städat min lilla uteplats igår vill så gärna ha nya ute möbler men de e så jävla dyrt. Men jag ska ha de. Vill ha nya skor me kanske skulle gå ner sen och kolla om dom har några har ju fått lön idag:) Ne nu blir de strax frukost sen ska vi gå ut och hitta på ngt innan jag börjar jobba..
Ha en bra dag!


Ella för ca 1 år sedan. Tiden går så fort
♥Älskar dej så mycke min lilla docka♥



Längesen jag skrev

Känner att jag aldrig har tid och ork sen jag börja jobba blir inte mycke tid över. Jobbar för fullt händer inte så mkt annars. Va ute i lördas för första gången på 9månader :) Va hos Molly/Emma sen hotellet. Va helt okej kväll men dagen efter va inte lika kul jobba och va bakfull USCH de gör jag aldrig igen jobbagt som fan kännes nästan som jag gick och sov den sista timmen. Ella e förkyld igen me fast hon e ju bättre idag skönt. Börjar jobba om en och en halv timme så jag får väl sätta lite fart kanske.


Dockan dansar

Dop.

Har vart på dop för melina idag. Ella var hel bedrövligt jobbig gapa och skrek och grina både i kyrkan och på kalaset efter. Usch men hon somna som en stock i bilen på vägen hem skyller på att hon va trött.  sen var vi på tjurn och drack kaffe sen hem och städa och laga middag.Skulle gå upp till syrran och ta en cigg förut då fick jag va barnvakt ist: :) Fast bara år Melwin så vi  gick till lekparken sen va vi hos Angelica och Daniel på en köpp=) Och nu  blir de chips dipp och film :)


God kväll.

Fredag

Jobbar kvällen idag ganska skönt men ändå trögt. Slipper stressa upp tilt dagmamman och så.
Var hos Sara igår kväll trevligt värre:) Beställde mej en ny tele i måndas fick den igår e nöjd tror jag:) Men när jag fick den stog de att man skulle betala inom 15 dagar hoppas man kan ändra de för jag får ju inte pengar förrän 25:e.
Var e solen idag när jag jobbar sent då? Ville ju gå ut i de "vackra" vädret hade tänkt och plocka påskris idag fåst de spelar ju ingen roll om de inte e sol när man plockar påskris :)
I morgon ska vi på dop för Melina Köpte mej en kjol för 400 hundra till dopen hoppas jag kommer gilla den tycker igentligen att 400 kr för en kjol är väldigt mycke. De ger sej.
Och söndag blir de jobb.
Ne om vi skulle få på oss lite kläder Ella springer runt naken me gummistövlar :)
Ha en bra dag




RSS 2.0