Måndag

Ja då va äntligen den jädra mgsjukan över lr i lördas va den de=) Usch så himmla jobbig när Ella e sjuk skulle önska att jag kunnde ta de ist. Ella har vart hos dagmamman idag gråt som vanligt när jag gick hoppas de ger sig me tiden.
Och jag gick hem till syrran och satte mig och sen till Sara=)
Fattar inte att jag inte gör ngt vettigt när Ella e där, men jag blir så himmla rastlös.
Sen for jag hem och stekte pannkakor lukar pannkakor här än=) Sen gick jag och Ella till Syrran. Och nu sover min lilla docka så gott=)
Japp de va min dag =)
Hej Svej

99%

Haha trodde jag i onsdas bröt spysjukan lr i tisdas kanske för hon bajsa ju som bara den då så i 4 dagar nu har mitt lilla hjärta vart magsjuk USCH! Mamma kom med sån har vätskeersättning förut men hon bara spottar och vägrar efter de har hon iaf fått i sig ett smörgårrån och ramlösa och hon sover nu så jag hoppas verkligen att de gett sig. värsta magsjukan jag vart me om. Senaste dagarna har jag ägnat åt att tvätta och torka spy och byta bajs medans jag själv fick feber i onsdas men mår mycke bättre idag, Så nu inväntar jag magsjukan på mig själv!
Gud va jag gnäller Aja livet e inte lätt alla gånger!
Nu ska jag röha upp lite här och tvätta .
Hej SVej

Utkast: Blev ingen ...

Blev ingen dagmmam igår och ingen idag heller igår ringde hon och fråga om vu kunnde byta dag för hon hade inga andra barn. Tur va la de för Ella va super lös i magen men hon åt och va lika vild som vanligt men e 99% säker på att de e för att hon får 6 tänder som håller på och ploppa upp. Men gott och ha henne hemma=) Fick äntligen tummen ur och städa garderoben i hallen men slängde bara 2 par skor skulle kunna slänga fler men de e ju ingen fel på dom. Fick städat de övriga här me som vanligt. Gott.  Malin va här på en kopp me trevligt:) Idag får vi se vad som händer ska strax ta fram frukost tänkte jag.
Ha en trevlig dag



Just de Syrran och Melina va här en sväng me

Sötast i stan :)

Gullungar

Äntligen

Vårat internet funka igen efter snart 3 veckor. Fick de nya modemet igår men tror inte de va de som va fel för de funka inte när vi koppla in de så vi fick ringa in och efter 1 timme i tele me dom så funka de och funkar än iaf får se hur länge de funkar denna gången. Skaffa ALDRIG TELE2!
IGår när jag skulle lämna Ella hos dagmamman börja hon gråta innan vi gått ur bilen stackars min lilla tjej hon vill verkligen inte men dagmamman säger ju att de går bra. Får la se hur de går när jag lämnar henne idag. Ne nu ska jag ta mej en dusch.
Ha en bra dag.


Alla Hjärtans Dag

Trög dag hittils håller på och städar inte så kul men behövligt drog fram tv bänken förut och där hade Ella stoppat under allt möjligt säker 15 filmer. =) De hände ngt igår jag visste att ngt skulle hända jag skulle åka me Sara och köra Jocke och Magnus och så skulle jag gå ut och kolla så Sara inte backa in i väggen så skulle jag sätta mig in i bilen då SPRUTAR SARA SPOLARVÄTSKA I MINA ÖGON OCH HELA ANSIKTET!!!!! hahahaha Sara fick följa mig in så jag fick tvätta mej kunnde inte öppna ögonen.. Usch trodde jag skulle bli blind:)HaHaHa.. Ne nu får jag fortsätta städa Ella röjer ner allt igen så jag får börja om..
Hej Svej
Min Gollonge:)

Fredag den 13:onde


Inte hänt ngt farligt ÄN IAF =) Brukar alltid hända ngt denna dag. JeJe har fortfarande inget internet börjar blir riktigt jobbigt! Fick ett utbrott häromdagen när vi fick bredbansräkningen och dom höjt me 200 kr ringde och skällde som fan och då koppla hon plötsligt bort mej kärring. E nog iaf ett nytt modem på väg tror de e de som e skrot men va fan ska vi betala för ngn som vi inte ens kan andvända Ne fy TELE 2 e idioter! Ella har vart hos dagmamman me mån tis ons e väldigt jobbigt fortfarnde när jag lämnar hon gråter och sträcker armarna min lilla tjej. Har inte hänt så mycke mer.. Ella sover nu så jag ska passa på och gå bort till Sara en sväng me hennes trådlösa internet :)
Ha de bra

Pulka

Har lånat Saras dator igen för vårat funkar inte än rinde till tele 2 igår då funka de en halvtimme. Grrr Så ringde vi igen och dom skulle skicka ett helt nytt bredband. Tele 2 suger!
Idag på förmiddagen va vi ute och åkte pulka och grilla korv Trevligt blev inte så mycke pulkåkning men=)
Och i morgon ska Ella till dagmamman igen va inte där på hela förra veckan.
Ne nu ska jag röja upp för kvällen.
Tjing.


sara

Sitter hos Sara nu datorn hemma e sönder därför jag inte skreve. Har vart helt sjuk Ella me.  Idag har jag jobbat på dagis kul men e helt svin trött nu. E inte van och jobba längre:). Ne nu får jag va lite social.
Hej Svej


RSS 2.0