Onsdag


Vad ska man hitta på idag? Orkar inte göra ngt igentligen känner att jag börjar blir förkyld så jag skulle bara vilja gå och lägga mej igen men måste hitta på ngt idag för Ellas skull satt inne hela dagen igår. Fick ju dammsugat skurat tvättat och så igår. I morgon ska jag lämna Ella hela dagen hos dagmamman för första gången undra hur de kommer gå? Och vad ska jag göra under tiden kommer ju och bli jätte rastlös. JeJe de ordnar sig!
Ne får hitta på ngt nu Ella börjar bli rastlös
Ha en trevlig dag thumbsup

Måndag!

Gick upp kl 7 i morse gjorde oss redo för dagmmamman men kom för sen för de va så jädra knötigt och bötigt och gå i morse jäkla väder vill ha sommar nu väl där så ville Ella inte ens gå in hon har nog försått att jag lämnar henne där när vi stog i hallen och jag klätt av henne stog hon kvar brevid min dom andra gångerna har hon sprungit in me kläderna på när jag skulle gå gråt hon och sträkte armarna till mej USCH gjorde så ont i mig när jag gick, Men vet  ju att de e över efter 10 min.
Så jag passa på och hälsa på Petra sov va sjuk stackare men de va trevligt ändå.
Sen hämta jag Ella som blev jätte glad när jag kom spranf och tog på sig skorna och skrek hej då:)
Gick till syrran en sväng på vägen hem.
Sen kom mamma och hämta mej hon laga midda till oss gott och slippa ibland.
Och sen har jag vart hos mia igen :)
Och nu ska jag sova.
Det var min dag.
God natt♥

God morgon :)

Sovit länge idag ända till 9 :) De va gott . Va hos dagmamman igår me lämna Ella 1 ½ timme så jag gick till Angelica och tog en kopp=)  Ella hade blivit ledsen när jag gick knackat på dörren och ropat mamma  och gått runt och halv gråtit i en kvart stackarna min lilla tjej. Vi gick till syrran igår eftyer dagmamman och jag fastna i deras backe och kom inte upp så jag fick ringa in så Samuel fick komma ut och ta barnvagnen. Grundligt halt. Åå så va vi på EM igår jag vill så gärna ha en svart tavel list men de finns ingen ngn som har en till mej??? :) Ne nu får vi äta frukost.
Ha en trevlig dag.



Gammla Real

 Kl halv 10 idag palta vi på och och gick ner till gammla real stavas de me 2 m?? Skit samma. Ellas dagmamma va där me massa andra dagmammor och massa me barn. Jag va hels pissblöt i fötterna härligt INTE. Ella hade ju kul iaf  lekte sjöng och greja. Efter de mötte Syrran och Melina och gick till Hannas och fika. Gött va hungrig=) Och nu sover Ella så jag borde passa på och börja me maten rensa min garderob eller städa min baksida. Hmmm har ingen lust.. Ska till dagmamman i morgon me uscj jag vill sova länge på morgonen e sviiin trött när jag ska gå upp. Ne nu får jag ta mej i kragen och göra ngt..
Trevlig förtsatt dag :)




Snö

Fasiken va snö de har kommit synd att de blir så blött bara va ute en stund igår och va helt pisseblöta när vi kom in men va ju kul iaf:)
Vart hos dagmamman idag lämna Ella själv i en timme hon hade gått till dörren 2ggr och ropat mamma men inte gråtit eller så. Hon verkar jätte bra men tråkigt för mej att de e så långt och går ju bra så länge jag inte jobbar men sen när man måste stressa blir de ingen höjdare står då kvar i kön ifall de blir ngn närmare plats ledig.
Moa kom hit efter skolan idag och lekte me Ella Ne nu ska jag försöka ta tag i dammsugaren ÅÅå har verkligen ingen lust men e ett måste. Hej!

Sötnosarna :)





Gårdagen pulkåkning :)

Vagn


Den här vagnen ska jag köpa=) Så fin tycker jag.
Eller?
Hmm undrar lite om de e ngn som läser??
Ja Ja nu ska jag och Ella äta frukost. Hej

DagMamman!



Fasiken detta känns som igår. Tiden går så fort för fort min lilla/stora tjej ska börja hos dagmamma vi där på första inskolningen idag och hon verka jätte bra! Så de känns gott iaf blir ju en bit och gå för mej då men får ta men i kragen och ta körkort!
I söndag va jag och Ella hos Mia och dom och hälsa på och de blev så himla tyst en stund så jag skulle gå och kolla va Ella och Melwin gjorde dom stog ute i pannrummet och har hällt ut en hel hin me aska så de kom stora ask moln ifrån pannrummet dom hade hy skit kul stog och hoppa i de här och kasta på varandra. Busungar!
Och igår va vi me hos Mia laga middag ihop och så.
Ne nu ska jag passa på och plocka och greja lite när Ella sover.
Hej Svej




Jupp


Ella älskar verkligen sina bebiiiiar som hon säger=)
Ella har fått ngn idee hon ska ha skorna på sej hela tiden får hon inte på sej dom sitter hos och skriker tills man hjälper henne.
Och på måndag ska hon börja skolas in hos dagmamman tror de kommer bli jag som tycker att de e värst. Nej då de kommer säkert och gå jätte bra. Va hos Sara och Leo en sväng igår. Nice! Har inte hänt så mycke vart väldigt trögt ne nu ska jag ringa ett part samtal. Hej svej




Vill ha sommar


Härlig bild


Brrr så jädra kallt ute känner att jag vill ha sommar men tycker de e väldigt mysigt me vintern men jusn nu e de lite för kallt! Igår va vi hos syrran laga midda tillsammans nice=)
Idag fyller Jennifer 15 år så jag får ut och leta upp en present till henne ska på kalas i kväll.
I morse när vi vakna hade Ellas öga svullna upp ser ut som hon fått en smäll skulle inte förvåna mej om ögoninflammationen inte gått över hon har vart dålig konstant i 3 veckor nu min lilla stckare.. 
Hej


Nyår

Fint
Malin=)

Va en väldrigt trevlig kväll. Och väldigt god mat. Spela spel och tjata=)
Ella va ett monster bara men hon somna ganska tidigt som tur va.
Har la inte hänt så mycke va hos Janet och spela Wii igår Nice.






Häromdagen va vi på isen och jag prova åka skridskor gudars va jag va dålig på de.
Ella åkte pulka på isen.


RSS 2.0