14 oktober

Ska börja me mitt urusla jobb dom har sänkt mej till 50% å jag e så jävla förbannad så jag har skrivit in mig på arbetsförmedlingen och olika vikarie listor jag som trodde jag hade jobb. Jävla idioter hur fan ska jag klara mig på 50% de går ju bara inte. Ne nog om de blir bara på dåligt humör. I början av november flyttar vi :):):) Vi har fått hyra ett hus ska bli så jävla skönt och komma här i från Liten tomt och så. =) Har Jennifer här hos mig denna veckan Christoffer jobbar borta hela veckan och jag vågar inte sova själv.=) Marknad va de i helgas me inte mycke och hurra för men Ella tyckte de va kul iaf.
Åå Jenny har fått en liten dotter =) Så kul.


Go natt.


Draft: Okt. 5, 2009

Tjoho :)
Längesen jag skrev igen får försöka skärpa mej nu.
Va har hänt?? Ella fylle år i september, fick massa fina grejer och hon va helnöjd, Sen 6 dagar efter fylle jag och och en vecka efter fyllde Melina :) fullt upp.
e ledig idag så fick passa på och städa hinner nästan aldrig de längre ser jamt ut som ett bomb nedslag men idag e de rent och fint en stund till iaf. Putsat alla fönster me Gott gott :) Och nu står maten på spisen e svin hungrig.
Har hunnit vart ute några timmar me så gott väder:)

Ne nu ska jag göra klar maten :)













RSS 2.0