Midsommar

Då va de midsommar i morgon känns inte ett dugg vill ha fint väder. Jobbar till kl2 i morgon sen e jag ledig hela helgen ska bli så skönt=) Vet inte riktigt än vad vi ska göra i morgon men. Ngt får man hitta på. Jag och Ella ska göra midsommar kransar iaf:)  Ne nu ska jag röja upp lite sen sova.
Ha en trevlig midsommar ♥

Suck

Igår hade vi precis gått och lagt oss Ella hade sovit sen halv 9 När klockan e 12 så börjar hon gör grina går in och kollar va de e tror ni inte på fan att hon har spytt hela sängen stackars min lilla tjej så de va bara upp och  slänga allt i tvättmaskinen Ella i badet leta upp de andra täcket och kudden och bädda om. Puh
Hon har inte spytt ngt mer under natten lr mognen fått i sig lite frukost och nu sover hon. Hoppas hoppas hoppas att de inte kommer ngt mer, hon som skulle me dagmamman till gammla real och träffa massa barn och min enda lediga dag. Nu e de 5 gången på 7 månader blir så trött på skiten att de aldrig försvinner.



Rastlös

Fan va rastlös jag blir när Ella inte e hemma. Hon e hos dagmamman och jag jabbar inte förrän ikväll trögt.
Har iaf vart och solat idag gott men jävligt varmt. Har vart ledig i helgen =) i söndas åkte vi till Norby shit va stort allså, rörde nästan bort mej. Köpte två tunikor sånna där mönstrade leggins till mig leggins och solglasögon till ella :) Hon tycker hon e så fin i dom. Va och hälsa på Ellas farmor me :)
Förut så leta jag efter ett papper i skåpet och då hitta jag student kortet fy fan va kul studenten skulle jag vilja ta varje år. Saknar faktiskt skolan alla kompisar och lärare.

HaHa :)


Mössan för ögonen :)

Trött

Som fan på den jävla människan att folk inte fattar Åååååååå. Vet snart inte va jag gör! Ja ja I lördas va jag och Malin på torp en sväng fick köpt lite kläder till Ella men måste ha mer fattar inte att hon har växt så. Inte mycke som hänt annars jobbat 7 dagar i sträck nu har vart typ 40 grader inne på jobbet fy fan va varmt de har vart blev ju helt genom svett av att bara stå stilla de e nog värsta värmen jag kännt. I morgon e jag ledig iaf Ska bli så skönt:) Ellas dagmamma ville att hon skulle me till gammla real i morgon så jag blir barnledig i 2 timmar hmm va ska jag hitta på då? Sola iaf tror jag. Ne nu ska jag gå och lägga mej. Trött som fan.
Go natt♥


Malin och Ella :)

RSS 2.0